PRED SEZONA
40/dan
5. i 6. mjesec
  • Klima
  • WiFi
  • Taksa uključena
SEZONA
60/dan
7. i 8. mjesec
  • Klima
  • WiFi
  • Taksa uključena
POST SEZONA
40/dan
9.i 10. mjesec
  • Klima
  • WiFi
  • Taksa uključena

Apartmani su novo sagrađeni i uređeni. Prigodni su za obitelji
sa djecom radi blizine plaze, marketa i mirnog mediteranskog ambijenta. Na raspolaganju su vanjski tuševi koji su vrlo praktični i roštilj u dvorištu iza kuće. Apartmani su smješteni u privatnoj  kući. Svaki ima balkon s pogledom
na more i nalaze se po dva apartmana na katu. Također imaju i po jedno rezervirano parkirno mjesto (u hladu, natkriveno,) za Vaš automobile. Plaža...sunce i ugodan hlad.
Pirovac krase brojne plaže.Nekoliko metara udaljena plaža Lolić, smještena je u hladovini borove šume, vrlo pogodna za kupanje tokom cijelog dana. Bogati sadržaji poput skijanja na vodi, jedrenje, jet-ski,odbojke na pjesku, iznajmljivanje skutera i pedalina, športski ribolov i druge zanimljivosti ispunit će vaš odmor do poljednjeg trenutka, uz prvenstveni naglasak na čisto more. Plaža je šljunčana. Apartmani...
Apartmani imaju kategoriju *** za četiri osobe. Površine su po 35 i 45 m2 i sastoje se od spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaone,WC, kuhinje s dnevnim boravkom te balkona.. Kuhinja  je potpuno opremljena (štednjak, sudoper,hladnjak, duboko zamrzavanje...) . Apatrmani su klimatizirani i imaju WiFi internet.
Svi apartmani su opremljeni televizorom  sa  satelitskim priključkom.
Vlastiti parking u hladu. Pirovac, općinsko središte, staro je dalmatinsko naselje smješteno u Pirovačkom zaljevu, a auto-cestom A1 povezan sa Zagrebom. Od Šibenika  udaljen 23 km, od Zadra 48 km, Trogira 85 km i Splita 108 km. Njegov zaljev prirodni je fenomen, 10 km usječen u kamen i mediteransko raslinje što svoje zanosne mirise miješa s iskonskim morskim mirisima. Mjesto Pirovac krase brojne prirodne plaže, pjeskovite uvale, a oku se stalno nudi, u svako doba dana drukčiji, pogled na bajkovit otočić Sustipanac. Kao i cijela Šibensko-kninska županija, Pirovac leži na dlanu dva nacionalna parka: otočkog raja "Kornati" i kraške ljepotice jedinstvenih slapova "Krke". Južni krak Pirovačkog zaljeva MAKIRINA prirodno je kupalište s ljekovitim peloidom. Sastavom, kvalitetom i količinom taj lokalitet ljekovitog mulja nadmašuje sve poznate lokalitete u Hrvatskoj. Njegova medicinska primjena pretpostavka je pravog turističkog "booma". Pet kilometara sjevernije nalazi se Vransko jezero, idealno je za sportski ribolov.